maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pyöveli - The New Renaissance Of Speed & Thrash Metal LP

"Tapetaan kaikki Thrash Metalin nimeen!"

   Valkeakoskelaisen Pyöveli-duon ensimmäinen täyspitkä The New Renaissance Of Speed & Thrash Metal vuodelta 2005 on lopultakin saanut ansaitsemansa ja pitkään odotetun vinyylipainoksen kotimaisen Bestial Burstin toimesta.


   Albumi iskee yhä samanlaisella voimalla kuin ilmestyessään CD-R-muodossa yhdeksän vuotta sitten. Sirkkelimäisesti surisevat kitarat, kumisevat rototomit ja kiukkuiset karjaistut vokaalit runsailla Thrash-kiekaisuilla varustettuina - käsissä on äänite, jonka äänimaailma on hyvin kaukana 2000-luvulle ominaisesta virheettömäksi ja sieluttomaksi hiotusta studio-onanoinnista. Nyt ollaan vahvasti varhaisten Sodomin, Kreatorin ja Sepulturan hengessä likaisen ja vielä vaarallisen Thrash Metalin juurilla. Jos taidot eivät riitä, niin korvataan puute raivolla. Tällaista Thrash Metalin kuuluukin olla!


   Vinyylissä on mukana myös levyn 2007 CD-painokselle äänitetty bonuskappale, Nuclear Attack. Ainut pieni miinuspuoli julkaisussa on uusittu kansitaide, Feel The Razor -demon kannesta mukailtu piirros. Itse pidän alkuperäisestä bändikuvakannesta huomattavasti enemmän, mutta tärkeintä kuitenkin on, että levy saatiin lopultakin myös vinyylimuotoon! Ilmeisesti tulossa on vielä muutakin Pyöveli-materiaalia vinyylillä. The New Renaissance Of Speed & Thrash Metal on tällä hetkellä saatavilla ainakin suoraan Bestial Burstilta, Äksästä ja Swampista.

Alkuperäinen CR-R-painos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti