keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Deadly Sin - Screams And Thunder/Evil Attack 7"

   Düsseldorfin kupeesta Saksan läntiseltä reunalta tullut Deadly Sin julkaisi tiettävästi 80-luvun aikana vain yhden äänitteen, omakustanteisen Screams And Thunder/Evil Attack -seiskatuumaisen vuonna 1986.


   Ja mikä sääli onkaan, että yhtyeen ura aikoinaan jäi tähän yhteen singleen! Seiskan A-puoli, Screams And Thunder, on nimittäin erinomaista Heavy Metalia Running Wildin kahden ensimmäisen pitkäsoiton hengessä. Varsinkin kappaleen komea kertsi on kuin suoraan Running Wildilta.


   Singlen B-puoli, Evil Attack, lisää yhtälöön vielä hieman Speed- ja Thrash-vaikutteita varhaisen Destructionin hengessä ja tuloksena onkin paljon omaperäisempi kappale. Siinä missä A-puoli oli jo hyvä, niin kääntöpuoli on täysosuma! Kyllä tällaista mielellään enemmänkin kuulisi. Ilmeisesti yhtyeeltä ei kuitenkaan ole olemassa edes demonauhoja tuolta ajalta tämän pienjulkaisun lisäksi.


   Vuonna 1998 Deadly Sin julkaisi uuden demon, joten ehkä yhtye vielä jossain vaiheessa aktivoituu tosissaan...

   Screams And Thunder/Evil Attack -singleä näkyy silloin tällöin myynnissä 15 - 20 euroon, hieman kunnosta riippuen. Ilmeisesti vanhoja, aikoinaan myymättä jääneitä varastoja on päätynyt diilereiden haltuun ja näiltä markkinoilta uudenveroisia yksilöitä saa noin 35 eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti