sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Waxface - The Graves Of God MLP

Belgian Brysselistä tullut Waxface julkaisi yhden miniälppärin saman maan Mausoleum Recordsille vuonna 1986. Juuri mitään muuta informaatiota yhtyeestä ei tunnu Internetistä löytyvän.


Tyylisuunta levyllä on Heavy Metal. Sävellyksissä kuuluu vahvoja vaikutteita vuosien 1980 - 1983 Iron Maidenista ja ehkäpä Mercyfal Fatesta, mutta laulajan ääni on enemmän ajan saksalaisten Heavy-vokalistien tyyppinen. Jonkin verran yllättäviä käänteitä biiseistä kumminkin löytyy, joten kokonaisuuteen on saatu omaakin tuntua. Äänite on siinä mielessä poikkeuksellinen Mausoleum-julkaisu, että sen kansi on todella komea, eikä istu juuri mitenkään lafkan muiden omien julkaisujen joukkoon.

Levy starttaa nopealla nimikkobiisillä, jonka tuplakitarat vievät helposti mennessään. Jopa muutama kunnon kiekaisu löytyy, mutta valitettavasti laulaja ei muissa biiseissä malta revitellä kunnolla. Nämä kolme muuta raitaa ovat keskitempoisia ja eivät iske ihan yhtä välittömästi kuin avauskappale Graves Of God, mutta ajan myötä olen ainakin itse tykästynyt niihinkin.



Mausoleum-levynä tämä ei ole hinnalla pilattu julkaisu. Levydiilerit pyytävät yleensä 10 - 20 euroa, mutta melko tehokkaan jakelunsa ansiosta Mausoleum-kiekkoihin voi törmätä melkein missä tahansa varsin huokeaan hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti