keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Black Angels - Destroy / Wild'N' Hot 7"

   Norjalainen Black Angels julkaisi kuusivuotisen olemassaolonsa aikana demon, singlen ja EP:n vuosina 1984 - 1986.


   Angel Recordsin vuonna 1985 julkaiseman singlen, Destroy / Wild'N' Hot, kansikuva lupailee melko imelää Glam-menoa, mutta tuo kuva ei voisi enempää hämätä! Tämä on kunnon perinteistä Heavy Metalia rujoilla vokaaleilla.

   Singlen A-puoli, Destroy, on singlen kappaleista se menevämpi. Moottoripyörän jylyä, saatanallisia voimia ja tuhoamista, sekä oivallista tiluttelua pari minuuttia biisin loppupuolelle. Toimii.


   B-puolen Wild'N' Hot taas on rauhallisempi ja hyvin seksuaalisilla lyriikoilla varustettu kappale, mutta siitä huolimatta Glam-puolelle ei eksytä vieläkään - likaista Heavy Metalia on tämäkin raita!


   Ihan täysosuma tämä ensisingle ei ole, mutta hyvä ja mielenkiintoinen kuitenkin. Ehkä eniten kehityksen varaa tässä vaiheessa oli sävellyspuolella, joka kehittyikin parempaan, monipuolisempaan suuntaan yhtyeen viimeiseksi julkaisuksi jääneellä EP:llä. Valitettavasti kyseinen EP taas on tuotannollisesti paljon siistimpi kuin tämä 7" ja etenkin vokaaleissa jää kaipaamaan tätä hieman rujompaa ilmaisua.

   Destroy / Wild'N' Hot -singlen hinta on yleensä liikkunut kolmenkymmenen euron molemmin puolin, mutta viime aikoina hintapyynnöt ovat olleet nousussa. Myytyjen yksilöiden perusteella kysyntä ei kuitenkaan näyttäisi ainakaan vielä kohtaavan näitä kohonneita hintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti