maanantai 19. elokuuta 2013

The Scrubs - Battle 7"

The Scrubs on lempinimi Lontoon länsiosassa sijaitsevalle Wormwood Scrubs -vankilalle. Samaa nimeä kantava Heavy Metal -yhtye taas koostui tämän vankilan vangeista ja vartijoista. The Scrubs julkaisi kaksi singleä, joista ensimmäisen, Battle, julkaisi vuonna 1986 Anubis-levy-yhtiö - ja taitaapi ensisinglen kannessa vielä komeilla The Scrubs -vankilan portitkin. Yhtyeen jälkimmäinen single, Time For You, julkaistiin vuotta myöhemmin, mutta jossain vaiheessa tämän jälkeen The Scrubsin taru päättyi.


Singlen A-puolelta löytyvä Battle on varsin mukavasti soljuva keskitempoinen kappale. Kiva poljento, sopivan simppeli riffi, hivenen amatöörimaista soittoa, vähän tuplakitaraa sekä kuorolaulettu kertsi. Tuotanto on juuri sitä, mitä pienlafkan budjetilta voi odottaakin, eli hieman hiomatonta. Kaiken kaikkiaan varsin onnistunut raita!

B-puoli taasen on hämmentävämpi tapaus. Raidan nimi on Battle (Narrative), ja nimensä mukaisesti siinä on johdantotarinaa A-puolen kappaleeseen, sekä lopuksi jonkun matkaa itse kappaletta Battle. Ihan kiva, mutta tällaisenaan jokseenkin turha. Homma toimisi paremmin, jos kyseessä olisi pidennetty versio itse kappaleesta Battle höystettynä ylimääräisellä introlla.

Singleä ei kovin usein ole tullut vastaan huutokaupoissa tai kauppapaikoilla, mutta muutamien havaintojen perusteella sen hinta on osunut yleensä 15 ja 25 euron väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti