torstai 25. heinäkuuta 2013

Icare - Fils De Lucifer / La Nouvelle Angleterre 7"

Ranskalainen trio Icare julkaisi tiettävästi vain yhden omakustannesinglen, Fils De Lucifer / La Nouvelle Angleterre vuonna 1985, ja teki upean videon julkaisun nimikkokappaleesta. Trion jokaisen miehen sukunimeksi on ilmoitettu Potelle, joten kyse lienee jonkinasteisista sukulaisista. Valitettavasti yhtyeestä ei tunnu löytyvän juuri mitään tietoa Internetistä. Musiikillisesti Icare liikkuu Hard Rockin ja Heavy Metalin välimaastossa, ollen kuitenkin lähempänä ensimmäistä. Singlen parasta antia ovat vahvasti pinnassa soivat koskettimet.


Kannesta huolimatta singlen A-puolelta löytyy La Nouvelle Angleterre, "Uusi-Englanti". Kappale on rauhallinen tunnelmapala, joka jättää ainakin tämän ranskaa taitamattoman hivenen uteliaaksi, että mistä tämän haikean kappaleen teksti kertoo. Biisinä tämä on ihan kiva, mutta mieleen ei oikein jää tunnelman lisäksi kuin muutama hieno kosketinkuvio ja soolo.



B-puolelta löytyykin sitten Fils De Lucifer, "Luciferin pojat". Ja tämä kappale on se syy singlen etsimiseen. Maanisen yksinkertainen kosketinteema jää päähän soimaan helposti päiväkausiksi. Tätä kappaletta on vaikea ylistää tarpeeksi, joten suosittelen vain yksinkertaisesti katsomaan alta kappaleesta tehdyn huikean kauhuleffamaisen videon hirviöineen, myrkkyineen ja pentagrammeineen, joka totisesti on sen nimen veroinen!



Singleä näkyy silloin tällöin Internetin huutokaupoissa ja levysivustoilla, mutta omakustannejulkaisuna sitä voi joutua etsimään pidempiäkin aikoja. Hinta on yleensä kahdenkymmenen ja 35 euron välissä, kunnosta riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti